Επιτυχία Coaching Άρθρα

????? ??????? ??? ??????????? ?????????

Ο ιατρικός τουρισμός συνεχίζει να παρουσιάζει ισχυρή ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο, όπως το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης, και συχνά οι χρόνοι αναμονής, στις ανεπτυγμένες χώρες, επίσης, να συνεχίσει να αυξάνεται. Εκτός από το γεγονός ότι ορισκένες αναπλαστικό οι καρκίνοι του θυρεοειδούς πραγματοποιηθεί μια υψηλή συνολική μετάλλαξη επιβάρυνση που θα μπορούσε να κάνει η ανοσοθεραπεία μια ελκυστική θεραπευτική επιλογή, η ομάδα βρέθηκε συγκεκριμένες γενετικές αλλαγές οδήγησης αναπλαστικό καρκίνων, συμπεριλαμβανομένων ενισχυτικά των γονιδίων ΚΟΚ, KIT και PDGFRA. Αυτά τα γονίδια κωδικοποιούν ένα είδος on-off διακόπτη που ονομάζεται "του υποδοχέα της κινάσης της τυροσίνης" ότι πολλά καρκινικά κύτταρα χρησιμοποιούν για να επιταχύνει την ανάπτυξη και τον πολλαπλασιασμό. Σε αυτή την περίπτωση, αυτοί οι υποδοχείς τυροσινικών κινασών τυχαίνει να είναι στοχευμένες από το φάρμακο lenvatinib, η οποία κέρδισε την έγκριση από τον FDA για χρήση σε καρκίνο του νεφρού.

Σε συνεργασία με τους δρ. Bryan Haugen και η Ρεμπέκα Schweppe, οι ερευνητές έλαβαν θεραπεία μία ομάδα από καρκίνο του θυρεοειδούς κυτταρικές σειρές με lenvatinib, θεωρώντας ότι η κυτταρική σειρά με την ενίσχυση του ΚΟΚ, KIT και PDGFRA που ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητο στο φάρμακο, υποδηλώνοντας ότι η θεραπεία με lenvatinib μπορεί να είναι μια ελκυστική στρατηγική κατά ένα υποσύνολο των αναπλαστικό οι καρκίνοι του θυρεοειδούς.

Αρωματοθεραπεία : η Αρωματοθεραπεία είναι μια θεραπευτική μέθοδος η οποία χρησιμοποιεί αρωματικά εκχυλίσματα φυτών και αιθέρια έλαια. Αυτή η μέθοδος θεραπείας είναι συχνά χρησιμοποιείται παράλληλα με άλλες μεθόδους θεραπείας, όπως η θεραπεία μασάζ, η ρεφλεξολογία, ο βελονισμός και η χειροπρακτική για την προώθηση της ευεξίας. Η αρωματοθεραπεία είναι γνωστό ότι είναι πολύ αποτελεσματική στη μείωση του στρες, ανακούφιση από το άγχος και την ενίσχυση της χαλάρωσης. Αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται στη θεραπεία μια μεγάλη ποικιλία ασθενειών και παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων αϋπνία, παχυσαρκία, τα ηλιακά εγκαύματα, αλλεργίες, κατάθλιψη, πονοκεφάλους, και τη φλεγμονή για να αναφέρουμε μερικές. Μερικά από τα ευρέως χρησιμοποιούμενα αιθέρια έλαια στην αρωματοθεραπεία είναι λεβάντα, μέντα, ευκάλυπτος, tea tree, το δεντρολίβανο, το χαμομήλι, το θυμάρι, το εστραγκόν και αιώνια. Ωστόσο, η Αρωματοθεραπεία δεν συνιστάται για όσους έχουν άσθμα ή αλλεργίες του δέρματος.

Οι ελεύθερες Ρίζες Είμαστε ένα κοινωνικό πείραμα. Θα υπόκεινται σε εκατοντάδες δυνητικά τοξικές χημικές ουσίες καθημερινά.

Το σώμα αποβάλλει τις τοξίνες αυτές, εξουδετερώνοντας τους ή από την κένωση τους στα ούρα ή κόπρανα. Οι πνεύμονες και το δέρμα επίσης να εξαλείψει τις τοξίνες μέσω της αναπνοής και του ιδρώτα, αντίστοιχα. Οι ελεύθερες ρίζες είναι ασταθή άτομα ή μόρια που έχουν ένα ασύζευκτο ηλεκτρόνιο στο εξωτερικό δαχτυλίδι. Αντιδρούν με τη λήψη ένα ηλεκτρόνιο από ένα άλλο μόριο, το οποίο στη συνέχεια γίνεται ασταθής. Αυτό δημιουργεί ένα καταστροφικό κύκλο. Οι ελεύθερες ρίζες μπορούν να σχηματιστούν στο σώμα μας ή μπορεί να έρθει απ ' έξω. Εσωτερικές του μεταβολικές δραστηριότητες, όπως το ανοσοποιητικό και διαδικασίες αποτοξίνωσης, τη δημιουργία ελεύθερων ριζών μόρια. Εξωτερικές πηγές παραγωγή ελεύθερων ριζών περιλαμβάνουν ακτινοβολία, το αλκοόλ, ο καπνός, το νέφος, τα φάρμακα και τα φυτοφάρμακα. Το οξυγόνο είναι υπεύθυνη για τις περισσότερες από τις τοξικές ελεύθερες ρίζες. Όπως η σκουριά σε ένα αυτοκίνητο, η υπερβολική οξυγόνωση του σώματος μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση και δυσλειτουργία. Οι ελεύθερες ρίζες έχουν ενοχοποιηθεί σε τέτοιες προϋποθέσεις, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η νόσος του Αλτσχάιμερ, το Πάρκινσον, ο καρκίνος και οι καρδιοπάθειες.

Το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ή σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, είναι μια κοινή αιτία της αυξημένης εντέρου βλέννα. Παρά την παρόμοια ονόματα και κάποια επικάλυψη των συμπτωμάτων, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου είναι σαφώς διαφορετική από φλεγμονώδη νόσο του εντέρου. Με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, το έντερο παραμένει δομικά φυσιολογική με στοιχεία της χρόνιας φλεγμονής ή άλλων ιστών ανωμαλίες.

Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου περιλαμβάνει μια λειτουργική ανωμαλία κατά την οποία το παχύ έντερο είναι περιοδικά υπερδραστήρια ή υπολειτουργία: υπερδραστηριότητα του παχέος εντέρου που οδηγεί σε διάρροια και underactivity προκαλεί δυσκοιλιότητα. Άτομα με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου μπορεί να είναι κύκλος μεταξύ των επεισοδίων διάρροιας και δυσκοιλιότητας, που συχνά με φυσιολογική λειτουργία του εντέρου μεταξύ των επεισοδίων. Κράμπες, κοιλιακό πόνο και φούσκωμα που συνήθως συνοδεύουν ένα επεισόδιο του ευερέθιστου εντέρου. Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου με δυσκοιλιότητα συχνά προκαλεί αυξημένη κόπρανα, βλέννα. Η απουσία αίματος στα κόπρανα βοηθά να διακρίνει το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου από φλεγμονώδη νόσο του εντέρου.

Μεταξύ των άλλων χωρών, να προσφέρει ένα τέτοιο σύστημα είναι η Αυστραλία, η Γαλλία και η Ιταλία. Σχεδόν όλα τα πιο οικονομικά ανεπτυγμένες χώρες σε όλο τον κόσμο προσφέρουν κάποιου είδους καθολικό σύστημα υγείας, με εξαίρεση τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Στις ΗΠΑ ο μόνος τρόπος για να έχουν πρόσβαση σε ιατρική φροντίδα είναι να έχουν ιατρική ασφάλιση. Ενώ οι περισσότερες βιομηχανικές χώρες προσφέρουν δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες στους πολίτες τους τη δομή αυτού του συστήματος μπορεί να διαφέρουν αρκετά μεταξύ των εθνών. Ένα παράδειγμα είναι οι πολιτικές όσον αφορά την ιδιωτική ιατρική περίθαλψη. Στο ηνωμένο βασίλειο, είναι κοινή πρακτική για τους γιατρούς να προσφέρουν ιδιωτικές ιατρικές υπηρεσίες έξω από το δωρεάν δημόσιο σύστημα, αλλά και άλλες χώρες έχουν μεγαλύτερους περιορισμούς στις εν λόγω ιδιωτική ιατρική πρακτική.

- https://newsaki.com - © 2017