Κοινές Ασθένειες Του Χαμαιλέοντα

Κοινές Ασθένειες Του Χαμαιλέοντα

Η λία ξύπνησε ένα πρωί και να νιώθεις χαρά, ξαφνικά ένιωσε ένα έντονο και αγωνιώδη πόνο και έπεσε αναίσθητος.

Ιδιοπαθής νόσος άγνωστη αιτία ή την πηγή τους.

Όπως η ιατρική επιστήμη έχει προχωρήσει, πολλές ασθένειες με εντελώς άγνωστα αίτια είχαν κάποιες πτυχές από τις πηγές εξηγείται και ως εκ τούτου να ρίξει τους ιδιοπαθής κατάσταση. Για παράδειγμα, όταν τα μικρόβια ανακαλύφθηκαν, έγινε γνωστό ότι ήταν μια αιτία της μόλυνσης, αλλά κυρίως τα μικρόβια και τις ασθένειες δεν συνδέονται. Σε ένα άλλο παράδειγμα, είναι γνωστό ότι η αυτοανοσία είναι η αιτία για κάποιες μορφές του σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 , παρόλο που τα συγκεκριμένα μοριακά μονοπάτια από τα οποία έργα δεν είναι ακόμη κατανοητός.

Είναι επίσης κοινό να γνωρίζει ορισμένους παράγοντες που σχετίζονται με συγκεκριμένες νόσους. Ωστόσο, του συνεταιρίζεσθαι και της αιτιώδους συνάφειας είναι δύο πολύ διαφορετικά φαινόμενα, ως τρίτη αιτία μπορεί να παράγει την ασθένεια, καθώς και ένα σχετικό φαινόμενο.

Το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ή σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, είναι η δυσλειτουργία του πεπτικού συστήματος και ένα κοινό πρόβλημα, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται ντροπιάσει να το συζητήσουμε, ακόμα και με το γιατρό τους. Επίσης, το σύνδρομο Ευερέθιστου εντέρου δεν είναι απειλητική για τη ζωή, δεν βλάπτουν το έντερο, ούτε πρόοδο σε κάθε άλλη ασθένεια. Σχεδόν το ένα τρίτο όλων των ανθρώπων που έχουν περιστασιακές συμπτώματα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η θεωρία είναι απλή: οι εφαρμογές που ενθαρρύνουν τη δραστηριότητα ή την υπεύθυνη κατανάλωση, θα μπορούσε να μειώσει την υγειονομική περίθαλψη απαιτήσεις μέσω της πρόληψης, αναιρώντας την ανάγκη για θεραπεία. Με τη σειρά του, θα μπορούσε επίσης να λάβει μια μπουκιά από το κατ ' εκτίμηση £8 δισ. ευρώ ότι η παχυσαρκία και το αλκοόλ, ασθένειες που σχετίζονται με το κόστος, τη ΒΡΕΤΑΝΙΚΉ υπηρεσία υγείας κάθε χρόνο. Πιο ενδιαφέρον, είναι ότι το Υπουργείο Υγείας χρηματοδοτεί εξωτερική κινητή start-ups και indie developers. Ρωτήσαμε το γιατί, και μας είπαν ότι δεν είναι τόσο πολύ για την ανατροφή καινοτόμες ιδέες (που να μπορούν να ανταγωνιστούν με τα πιο συμβατικά fitness εφαρμογές όπως το Nike+ , MapMyFitness και Adidas miCoach ), όπως είναι για μια ενθαρρυντική αλλαγή του τρόπου ζωής.

Δύσκολα μπορούμε να βρούμε ένα πρόσωπο που να μην έχει υποφέρει από κοιλιακό άλγος, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του. Κοιλιακό άλγος μπορεί να είναι διαφόρων τύπων, που προκαλείται από διάφορες αιτίες, που κυμαίνονται από απλό να απειλητικές για τη ζωή συνθήκες. Ανεξάρτητα από την αιτία και τη σοβαρότητα, είναι ενοχλητικό για τους ασθενείς και τους φροντιστές, και ως εκ τούτου τις δυνάμεις τους για μια ιατρική διαβούλευση.

Αυτό είναι ένα Συνεργάτη Μεταδιδόμενη Λοίμωξη (PTI), το οποίο είναι συμβεβλημένο με το να έχουμε σχέσεις με κάποιον που έχει ήδη μολυνθεί. Είναι δύσκολο, επειδή δεν προκαλούν πάντα συμπτώματα, αλλά, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι άνθρωποι βιώνουν τα κράτη μυρωδιά, αίσθηση καύσου κατά την ούρηση, έκκριμα, και το πρήξιμο.

newsaki.com - https://newsaki.com - © 2017