Μπορεί Το Ροχαλητό Να Συνδέεται Με Σοβαρά Προβλήματα Υγείας;

Μπορεί Το Ροχαλητό Να Συνδέεται Με Σοβαρά Προβλήματα Υγείας;

Νόσος του Alzheimer είναι μια προοδευτική, εκφυλιστική ασθένεια του εγκεφάλου. Γενετικό Κίνδυνο για την Υγεία αναφορές σας πω για γενετικές παραλλαγές που συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο για ορισμένες προϋποθέσεις υγείας. Δεν διάγνωση του καρκίνου ή οποιαδήποτε άλλα προβλήματα υγείας ή να καθορίσει ιατρικής δράσης. Η υγεία μας είναι το παν.

Ακόμα 400 εκατ. άνθρωποι στον κόσμο δεν μπορούν να αντέξουν ή δεν έχουν πρόσβαση σε βασική υγειονομική περίθαλψη. Πιστεύουμε ότι η καλή υγεία είναι δικαίωμα του καθενός.

Jock φαγούρα είναι μια κοινή αρσενικό όργανο πρόβλημα που επηρεάζει τους άνδρες, και οι δύο αθλητές και μη αθλητές όσο. Η φαγούρα που προκαλείται από ένα μύκητα ή υπερανάπτυξη βακτηρίων στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Προκαλεί κνησμό, πόνο, κακοσμία, και ένα εξάνθημα και είναι ιδιαίτερα μεταδοτική. Σήμερα δεν υπάρχει γνωστή θεραπεία. Η θεραπεία επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων και την παροχή υποστηρικτικής φροντίδας, με την ομιλία και τη φυσική θεραπεία, καθώς και τη φροντίδα του δέρματος.

Χειροπρακτική Φροντίδα είναι αρκετά αποτελεσματική στη θεραπεία της ένα ευρύ φάσμα από άλλες ιατρικές παθήσεις, όπως αυχενικού τραυματισμού, αθλητικών τραυματισμών και ακόμη και ορισμένες οξείες ή χρόνιες νευρολογικές παθήσεις. Ιαματικές θεραπείες, μπορεί να επιχειρηθεί, αλλά μερικές φορές αποτυγχάνουν. Μία θεραπεία είναι αποφασισμένη να είναι αδύνατο, τότε οι ασθενείς πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται το πρόβλημα παραμένει.

Ο διαβήτης τύπου 2 μπορεί να προκαλέσει νεφρική βλάβη, καρδιακή νόσο και τύφλωση. Είναι επίσης η κύρια αιτία θανάτου σε άνδρες και γυναίκες. Να χάσετε επιπλέον βάρος, να ασκείστε και να τρώτε μια υγιεινή διατροφή για την πρόληψη του διαβήτη.
LGMD2E είναι μια σπάνια γενετική διαταραχή.


Χαρακτηρίζεται από μυϊκή αδυναμία που επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου, καθώς και προβλήματα καρδιάς και των πνευμόνων. Ένα άτομο πρέπει να έχει δύο παραλλαγές στο SGCB γονίδιο, προκειμένου να έχουν αυτή την κατάσταση.

Η παχυσαρκία είναι ένα κοινό πρόβλημα στη σημερινή κοινωνία της αδράνειας και η κακή διατροφή. Τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε ζάχαρη και κορεσμένα λίπη οδηγήσει σε παχυσαρκία, η οποία μπορεί να ανοίξει την πόρτα σε μια σειρά από άλλες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών προβλημάτων και διαβήτη. Αν είστε σε κίνδυνο από Καρδιακή Νόσο, στη συνέχεια, βρείτε ένα καλό επαγγελματία υγείας πριν από την έναρξη κάθε είδους θεραπεία στο σπίτι.

newsaki.com - https://newsaki.com - © 2017