Νόσος του πάρκινσον & Διαταραχών της Κίνησης

????? ??????? ???????

Όπως και με οποιοδήποτε κατοικίδιο ζώο, το πειραματόζωο εξαρτάται απόλυτα για την υγεία και την ευημερία. Υπάρχει μια μακρά, multi-βήμα τη διαδικασία που εμπλέκονται στην υπευθυνότητα μετάφραση επιστήμη σε ασφαλείς και αποτελεσματικές ιατρικές θεραπείες. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, οι επιστήμονες μπορεί να ανακαλύψετε ότι μια προσέγγιση που φαινόταν πολλά υποσχόμενη στο εργαστήριο, δεν λειτουργεί σε ζώα, ή ότι μια προσέγγιση που δούλευε σε ζώα, δεν λειτουργεί στον άνθρωπο. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι μια θεραπεία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα συμπτώματα της νόσου ή τραυματισμού σε ανθρώπους, αλλά ενέχει σοβαρότατους κινδύνους.

Οι επιστήμονες προσεκτικά και να αναπαράγουν την εργασία τους, και καλούν τους συμμαθητές τους να κάνουν το ίδιο. Αυτή η διαδικασία με την οποία η επιστήμη γίνεται η ιατρική είναι συχνά μεγάλη, αλλά είναι σχεδιασμένο για να ελαχιστοποιηθεί η βλάβη του ασθενούς και να μεγιστοποιήσει την πιθανότητα της αποτελεσματικότητας. Μάθετε περισσότερα για το πώς η επιστήμη γίνεται ιατρική εδώ.

Η περιοδοντίτιδα μπορεί να προκύψει όταν η ουλίτιδα δεν αντιμετωπιστεί. Με την πάροδο του χρόνου, τα ούλα τραβήξει μακριά από τα δόντια και πλάκα μπορεί να αναπτυχθεί κάτω από τη γραμμή κόμμι. Αυτό μπορεί να καταστρέψει τους ιστούς και τα οστά που στηρίζουν τα δόντια. Η περιοδοντίτιδα έχει τέσσερις κοινοί τύποι. Επιθετική περιοδοντίτιδα είναι μια σοβαρή φλεγμονή με την ταχεία των οστών και απώλεια ιστού. Τελικά απώλεια των δοντιών εμφανίζεται, συνήθως μέσα σε ένα χρόνο.

Η χρόνια περιοδοντίτιδα, επίσης, δείχνει σε φλεγμονή με ιστού και της οστικής απώλειας. Η απώλεια παρουσιάζεται συνήθως αργά και χαρακτηρίζεται από υποχώρηση των ούλων. Παθήσεις που σχετίζονται με την περιοδοντίτιδα εμφανίζεται με συστηματικές νόσους όπως ο διαβήτης, το AIDS και καρδιακή νόσο. Νεκρωτική περιοδοντίτιδα είναι μια οξεία λοίμωξη των ούλων και τα συμπτώματα περιλαμβάνουν αυθόρμητη αιμορραγία, την ταχεία έναρξη του πόνου και μια άσχημη μυρωδιά.

Η λέπρα είναι μια βακτηριακή λοίμωξη του δέρματος και των νεύρων που προκαλείται από το Mycobacterium leprae.

Η λέπρα είναι μια σπάνια λοίμωξη στην Αυστραλία, που βρίσκονται κυρίως σε Ιθαγενών και Torres Strait Islander λαών από τη βόρεια Αυστραλία και οι μετανάστες από περιοχές όπου η ασθένεια είναι πιο κοινή.

Επιπλέον, ένα άλλο όφελος από αυτό το βότανο για Διατατική Μυοκαρδιοπάθεια ασθενείς είναι ότι είναι, επίσης, λειτουργεί ως ένα ήπιο διουρητικό και μπορεί να, έτσι, την εξάλειψη των τοξινών από το σώμα. Αυτό το εξαιρετικά χρήσιμο βότανο είναι επίσης γνωστό για την ικανότητά του να διατηρήσει υγιή πίεση του αίματος και τα επίπεδα χοληστερόλης στο σώμα.

3) Λεύκη η Λεύκη είναι γνωστό ως το "λευκό μπάλωμα του δέρματος ασθένεια" έκανε το πιο διάσημο από τα τέλη του Μάικλ Τζάκσον. Αυτή η διαταραχή του δέρματος που προκαλείται από την απώλεια των μελανοκυττάρων από την επιδερμίδα. Λεύκη εμφανίζεται πιο συχνά ως αποχρωματισμό στην ακροποσθία. Πρέπει να διαγνωστεί από γιατρό μέσα από μια φυσική εξέταση. Αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή, οι κρέμες, τα λέιζερ και χειρουργικές τεχνικές.

- https://newsaki.com - © 2017